Contact

Proiecte Industriale

Parteneriat pentru succes
Încă de la înființare, organizația noastră și-a dovedit capacitatea de a răspunde tuturor provocărilor ridicate de proiectele în care a fost implicată. Calitatea, rigurozitatea și inovația sunt principalele atribute ale activităților noastre. Toate acestea ne permit să ne păstrăm promisiunile şi de a transforma proiectele clienților în succese.

O nouă dimensiune ale proiectelor dumneavoastră
Înca din etapa de concept şi pâna la etapa de fabricație - asigurăm executarea etapelor proiectului; dezvoltăm fiecare pas necesar și analizăm rezultatele. Suntem concentrați pe servicii personalizate care răspund cerințelor specifice  cliențiilor noștri. Produsele noastre își propun să răspundă tuturor rigorilor.

Consultanta si expertiza
De asemenea, oferim servicii de consultanță tehnică axate pe reducerea costurilor și optimizarea proiectării. Organizația noastră oferă suport pentru completarea documentației tehnice și oferă clienților expertiză în licitații tehnice.

Proiect virtual
De-a lungul timpului am avut şi proiecte de tip „virtual” pentru compania Lafarge. Această abordare permite optimizarea siguranței, ergonomiei, a muncii, a consumului de energie, eliminând astfel preasamblarea la fața locului și validează rapid soluțiile pentru proiecte noi, legate de structurile și / sau liniile tehnologice existente.
 

https://cntrline.ro/