Contact

Departamentul de Calitate, Documente

Suntem mari fani ai standardelor și procedurilor eliminând astfel factorii de risc. Organizatia noastră fiind condusă de proceduri clare, asigurând clienților îmbunătățirea continuă, oferiind numai servicii de calitate.

De la înființare, CenterLine România s-a angajat să respecte standardele și procedurile și deține acum standardul ISO 9001 pentru activități de inginerie și consultanță tehnică aferentă - proiectare mecanică și automatizare.

Certificatul de calitate actual al CenterLine cuprinde fișele cu datele pentru securitatea operatorilor precum și alte documente legate de calitate, Planul de reducere ale substanțelor toxice CenterLine și rezumatul de raportare de la an la an sunt disponibile pentru vizualizare în documentele anexate  mai jos.

Centerline Romania deține standardul de calitate ISO 9001 având în vedere o abordare bazata pe managementul proceselor organizatiei și, de aici, o structură mult mai logica, orientarea către client si evaluarea satisfacției acestuia, precum și angajamentul managementului pentru o îmbunatatire continuă.

https://cntrline.ro/